Als ik naast schrijven één ding zou moeten noemen waar ik heel erg weg van ben, dan is dat interieur. Er zijn weinig dingen die ik liever doe dan leuke hoekjes stylen en urenlang rondstruinen op Pinterest. Toen ik de kans kreeg om voor mijn werk deze twee passies te combineren, snap je dat ik hier niet lang over na hoefde te denken. Sinds een paar maanden verzorg ik de storytelling voor interieurreportages van Roomin, een online interieurplatform waar je een kijkje kunt nemen in inspirerende huizen (voornamelijk in België). Het team van Roomin bestaat uit content geeks en fotografen die samen de mooiste reportages vormgeven.

Gericht op zoek naar interieurinspiratie

Het leuke van Roomin is dat je je niet alleen kunt laten inspireren door de prachtige foto’s, maar dat je ook heel gericht op zoek kunt naar jouw interieurwensen. Zo kun je de foto’s sorteren op ruimte, kleur of stijl en filter je er dus precies de foto’s uit waar jij naar op zoek bent. Bovendien vind je bij iedere foto een beschrijving van de objecten, inclusief merk. Vanaf nu hoef je na je inspiratiesessie dus niet meer het hele internet af te struinen naar die ene mooie stoel die je op een foto bent tegengekomen. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Engelstalige interieurreportages

Dankzij de Engelstalige reportages is Roomin toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in interieur. En bovenal is het daardoor voor mij een leuke uitdaging om eens in het Engels met woorden te toveren. Op mijn profielpagina vind je de reportages die ik tot nu toe heb verzorgd. Ik kijk nu al uit naar de volgende woning!